Meer resultaten voor massages

massages
Massages Amrâth Hotel Thermen Born Sittard Massage Born.
Amrâth Hotel Thermen Born Sittard. Amrâth Hôtels Vrienden van Amrâth. 046 4851 666 info@amrathhotelthermenborn.nl. Boek nu MENU. Laat u verwennen. Maak een keuze uit éen van de vele verschillende massages bij Amrâth Hotel Thermen Born-Sittard. Neem een moment voor uzelf en ontsnap uit het hectische dagelijkse leven. Ervaar de ultieme ontspanning tijdens een heerlijke massage en voel de spanning uit uw lichaam glijden. Boek een behandeling. Even alles vergeten en volledig tot rust komen met een heerlijke klassieke massage.
Kom genieten van de diverse massages Thermen Bad Nieuweschans.
Pure ontspanning of een krachtige sportmassage, Bij Thermen Bad Nieuweschans is het aanbod massages uiteenlopend. Met een massage geef je een cadeau aan jezelf! Of je nu op zoek bent naar verzachting of verlichting, rust of een weldadige ervaring: met de massages van Thermen Bad Nieuweschans is het allemaal mogelijk.
Karin's' Health Wellness.
Sport Wellness in Tiel. De Thai Yoga massage gaat ervan uit dat er, door een stelsel van energiebanen in het lichaam, sen geheten, essentiële levenskracht naar bepaalde energiepunten stroomt. De massage richt zich op de voornaamste banen. Vooral tien ervan zijn heel belangrijk.
anders dan anders massage Home.
anders dan anders massage. met aandacht aan heel je lichaam. Het enige wat jij hoeft te doen is ontvangen. De massages die ik aanbied zijn in alle opzichten anders dan anders. Leidraad in mijn massages is mijn kennis uit het Oosten.
Axis Massages Even een moment voor jezelf.
Boek uw behandeling! KLIK HIER OM EEN MASSAGE TE BOEKEN. Op dit moment worden er geen nieuwe cliënten aangenomen! Axis Massages is een Praktijk-aan-Huis en in 2011 opgezet in Zoetermeer. In 2014 is de praktijk verhuisd van Dorp naar de wijk Noordhove.
Soorten Massages Massage van Wel.
Home Soorten Massages. Deep Tissue massage. lymfe drainage massage. Dat zijn wij bij onze geboorte, verblijd en bevrijd. Maar met het groeien dringen drukte en stress onze eigen ik terug. met als resultaat onrust en onbalans als onstabiele brug. Is dat het echt waard: geld en macht?
Massages, ontspannend voor lichaam en geest Waterlelie wellnessresort.
Afhankelijk van de massage die u kiest, verbetert uw houding of uw balans. Kies de massage die bij uw wensen past en reserveer alvast! Massagebehandeling zonder saunabezoek. Ook zonder saunabezoek salon only is het mogelijk te genieten van een massage.
Massages Grand Hotel Amrâth Kurhaus Den Haag.
Grand Hotel Amrâth Kurhaus Den Haag. Amrâth Hôtels Vrienden van Amrâth. 070 416 2636 info@amrathkurhaus.com. Luxueus Wonen aan Zee. Restaurants in het Kurhaus. Boek nu MENU. Maak een keuze uit éen van de vele verschillende massages bij Kurhaus Spa Beauty en neem een moment voor uzelf. Ervaar de ultieme ontspanning tijdens een heerlijke massage. Boek een behandeling. Kom volledig tot rust met een heerlijke klassieke massage. Deze massage kenmerkt zich door langzame, zachte strelingen en rekkingen met als doel een aangename ontspanning. Bij onze masseurs bent u zeker in goede handen als het gaat om een klassieke ontspanningsmassage.
Bij deze nieuwe spa kom je voor traditionele Thaise massages met huisgemaakte oliën indebuurt Utrecht.
Daarna krijgt de klant een voetmassage in een badje met rozenwater en scrubzout. Naast dat warme welkom is er nog iets waardoor Chiang Mai Spa zich onderscheidt van veel andere massagesalons. De essentiële oliën waarmee we werken, zijn volledig natuurlijk en maken we zelf, zegt Sarinchai trots. Je kunt zelf kiezen welke olie je het lekkerst vindt uit een setje van vijf varianten. Zo is er een olie gemaakt van druivenpit en een variant met bloemenolie. We stellen de oliën zo samen, dat ze volledig doordringen tot je spieren of zelfs je botten. Tekst gaat verder onder de foto. Foto: indebuurt Utrecht Heerlijk ontspannen en met nieuwe energie naar huis. Naast de traditionele Thaise massage bieden Sarinchai en haar team nog veel meer behandelingen aan. Zo kun je bij Chiang Mai Spa een sport, zwangerschaps en Thaise kruidenmassage krijgen. Ook biedt de spa pakketten aan, waarbij verschillende massages worden gecombineerd.
Massage: alle soorten massages op een rij Uw Massagetafel.
Tui Na massage. Belangrijk onderdeel van de Traditionele Chinese geneeswijze of enkel als massage waarbij verschillende massagetechnieken op het huidoppervlak worden ingezet, evenals een groot aantal manipulatieve technieken voor de ledematen. Duwen, grijpen, stretchen en knijpen van de spieren is een belangrijke techniek.
Massages Wellness Center de Bronsbergen.
Wij hebben een groot aanbod aan verschillende massages om zo ieders wens en behoefte te kunnen vervullen. De massages zijn een perfecte aanvulling op een dagje sauna. Wij bieden de volgende diverse doeltreffende massages in ons wellness center aan.: Alleen telefonisch te reserveren.

Contacteer ons